Οι σκέψεις του Καρσέδο για Ομόνοια… Πιθανή ενδεκάδα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πλησιάζει το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην Ομόνοια στο στάδιο ΓΣΠ και ο προπονητής της Πάφος FC Κάρλος Καρσέδο με τους συνεργάτες τους προσπαθούν να προετοιμάσουν κατάλληλα την ομάδα τους για το πολύ δύσκολο αυτό ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην αρχική σύνθεση σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια μόνιμη θέση έχει ο Ίβουσιτς, με τους Γκολντάρ και Ρους να έχουν το πρώτο λόγο για το κέντρο της άμυνας. Οι δύο τους όσες φορές κλήθηκαν να αγωνιστούν μαζί έδειξαν να έχουν καλή “χημεία” και να δένουν υποδειγματικά.

Στα άκρα της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Ικόκο και Μποτσκάι, ενώ θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικεί και ο Μελούσο, ο οποίος είναι πανέτοιμος να βοηθήσει.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Μουσταφά Ναμ εκτός απροόπτου θα αγωιστεί στην θέση του ανασταλτικού μέσου, ενώ λίγο πιο μπροστά ο Κάρλος Καρσέδο αναμένεται να εμπιστευτεί τον φορμαρισμένο Πέπε. Ο Πορτογάλος στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα της Πάφου.

Τι δύο θέσεις στα “φτερά” της επίθεσης διεκδικούν αρκετοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο Μούαμερ Τάνκοβιτς, ο οποίος έχει σίγουρη θέση στο αριστερό άκρο. Την θέση στο δεξί άκρο διεκδικούν οι Βαλακάρι, Μπρούνο, Ζάζα και Τουμάσι, με πιθανότερο τον Μπρούνο Φελίπε!

Στην θέση πίσω από τον Ζάιρο που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται εκτός απρόοπτου να αγωνιστεί ο Βλαντ Ντράγκομιρ. Ο Ρουμάνος με τα ατελείωτα τρεξίματα αλλά και το “φονικό” αριστερό του πόδι αναμένεται να είναι ο συνδετικός “κρίκος” ανάμεσα σε μεσαία γραμμή και επίθεση!