Ανατροπή και η ΠΑΦΙΑΚΑΡΑ στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρόκριση μετά από έξι χρόνια στο τελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών πανηγυρίζει από απόψε η ομάδα του Κuutio Homes Παφιακού.

Η ομάδα της Πάφου στο κατάμεστο από φίλους της κλειστό “Αφροδίτη”, επικράτησε με 3-1 στα σετ της Νέας Σαλαμίνας και σε συνδιασμό με την ήττα στον πρώτο ημιτελικό με 3-2 σετ, πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 5ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στην επαρχία μας.

Με το πόδι στο “γκάζι” μπήκαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με την βοήθεια του κόσμου τους αλλά και την ψυχολογία στα ύψη κατάφεραν να κερδίσουν τα πρώτα δύο σετ. Στο πρώτο ο Παφιακός έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 25-19 και στο δεύτερο με 25-20.

Στο τρίτο σετ οι πετοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας βρίσκονταν με την “πλάτη στον τοίχο” και κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση. Οι “ερυθρόλευκοι” από τα αρχικά στάδια του σετ πήραν το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος, επικρατώντας τελικά με 25-18.

Στο τρίτο σετ οι πετοσφαιριστές της ομάδας της Πάφου μπήκαν με το “μαχαίρι στα δόντια” και αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση. Ο Παφιακός παρουσιάστηκε σαρωτικός, μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και επικράτησε άνετα με 25-20.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι νικητές χειροκροτήθηκαν και αποθεώθηκαν από τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με την φωνή τους αλλά και την εκρηκτική τους εμφάνιση βοήθησαν τον Παφιακό να φθάσει στην ανατροπή και να πάρει την μεγάλη πρόκριση.