Πάφος FC: 18 ημέρες “Φωτιά” που κρίνουν την σεζόν της!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Πάφος FC μετά την διακοπή, με αρχή το εκτός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Οι “γαλάζιοι” σε διάστημα 18 ημερών θα κληθούν να αγωνιστούν πέντε κομβικά παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν αν η φετινή τους σεζόν είναι επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

Συγκεκριμένα, στις 31 Μαρτίου η Πάφος θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ και θα ακολουθήσει το επίσης εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ στην Αρένα (6/4).

Στις 10 Απριλίου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, η ομάδα του Καρσέδο θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Λεμεσού στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου. Μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός στο “Άλφα Μέγα” αρένα.

Ενδιάμεσα των παιχνιδιών του Κυπέλλου, η Πάφος θα κληθεί να υποδεχθεί στο “Στέλιος Κυριακής” στις 14 Απριλίου, την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, οι ποδοσφαιριστές του Καρσέδο έχουν να ανέβουν “βουνό” στο ερχόμενο διάστημα, με συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αύτη την φορά ωστόσο, γνωρίζουν καλά ότι για να πετύχουν θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς εντός του αγωνιστικού χώρου και γι’ αυτό προετοιμάζονται σωματικά αλλά και ψυχικά.