Ματσάρα και ήττα για τον Παφιακό στη Λεμεσό.. Όλα για την πρόκριση στον επαναληπτικό!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε νωρίτερα στο κλειστό “Σπύρος Κυπριανού” ο Kuutio Homes Παφιακός από την Νέα Σαλαμίνα, σε παιχνίδι που αφορούσε τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με τις δύο ομάδες να δίνουν “μάχη” για κάθε πόντο του, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν στο τάι-μπρέικ και ταυτόχρονα να πάρουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν το πρώτο σετ με 25-18, για να έρθει η απάντηση από τον Παφιακό στο δεύτερο σετ, κερδίζοντας το με 21-25.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Πάφου έχοντας πάρει ψυχολογία από το δεύτερο κερδισμένο σετ, ήταν σαρωτική κερδίζοντας το άνετα με 18-25.

Η Νέα Σαλαμίνα στο τέταρτο σετ παρότι έπαιζε με την “πλάτη στον τοίχο”, εντούτοις κατάφερε να βγάλει αντίδραση και με 25-20 έστειλε τον αγώνα στην διαδικασία του τάι-μπρέικ. Εκεί, οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πιο ψύχραιμοι και κατάφεραν να επικρατήσουν με 15-12 και ταυτόχρονα να πάρουν τη νίκη με 3-2 σετ.

Πλέον, τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής στο κλειστό “Αφροδίτη”, εκεί όπου ο Παφιακός με την βοήθεια του κόσμου του θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της 5ης Απριλίου.