Β’ Κατηγορία: Ντέρμπι παραμονής σε Νήσου και Ξυλοτύμπου για ΕΝΑΔ και Ακρίτα!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνεχίζεται με τεράστιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, με τις “μάχες” για την παραμονή να γίνονται όλο και πιο σκληρές όσο οδηγούμαστε προς την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ακρίτας Χλώρακας και ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν να βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο σε ότι αφορά την επιβίωση τους στην κατηγορία, με τους σημερινούς αγώνες (Σάββατο 16/3) που αφορούν την 9η αγωνιστική να είναι εξαιρετικά σημαντικοί και για τις δύο ομάδες.

Στο Πέρα Χωρίο Νήσου στις 15:30, η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς θα αντιμετωπίσει την τοπική ΜΕΑΠ, έχοντας ως μοναδικό στόχο την εξασφάλιση βαθμού ή βαθμών. Το σύνολο του Κώστα Σωκράτους μετά την εντός έδρας ήττα από τον Διγενή βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ η ΜΕΑΠ μόλις ένα βαθμό από πάνω της.

Στην Ξυλοτύμπου την ίδια ώρα, ο Ακρίτας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Π.Ο.Ξ. Η ομάδα της Χλώρακας βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που βρίσκεται μέσα σ’ αυτή. Το τρίποντο για το σύνολο του Ντένι Λακτιόνοβ είναι επιβεβλημένο.

Η βαθμολογία: