Γιόρτασαν την επιτυχία τους στο Cyprus Business League οι ποδοσφαιριστές του Cap St Georges (pics/video)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος εταιρειών (Cyprus Business League) το οποίο διεξήχθη στην Πάφο και ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη τερμάτισε η ομάδα του Cap St Georges η οποία έχασε το χρυσό μετάλλιο στις λεπτομέρειες στην διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Cap St Georges που βρέθηκε στον τελικό με την Internationale, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα γήπεδα της Πάφος FC, εξήλθε στην κανονική διάρκεια του τελικού ισόπαλη με 2-2 με αποτέλεσμα ο νικητής να κριθεί στα πέναλτι όπου χρειάστηκε να εκτελεστούν από επτά για να βγει ο νικητής.

Προπονητής της ομάδας του Cap St Georges είναι ο Πάμπος Σαββιάς ενώ τις απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων έκανε στους νικητές ο Ρόμαν Ντουπόφ πρόεδρος της ομάδας της Πάφου ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό με μεγάλο ενδιαφέρον.

Αν και στόχος ήταν η πρώτη θέση παρόλα αυτά και το αργυρό μετάλλιο δεν χάλασε τους ποδοσφαιριστές του Cap St Georges οι οποίοι χθες βράδυ μαζεύτηκαν και γιόρτασαν την επιτυχία τους σε φιλικό κλίμα δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι στο νέο πρωτάθλημα θα κατέλθουν πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι.

Το AthlitikaPress παρακολούθησε τον τελικό και εκείνο που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και αίσθηση είναι το πάθος και η δύναμη και σε αρκετές περιπτώσεις το δυνατό παιχνίδι που είχε ως αποτέλεσμα και αρκετούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών από τις δυο ομάδες.