“Τρένο” και αήττητος ο Προοδευτικός Κ18 έσπασε το αήττητο του Ευρωπ. Πανεπιστημίου (pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα Εφήβων πέτυχε σήμερα η ομάδα του Προοδευτικού επικρατώντας σχετικά άνετα με σκορ 30-22 της ομάδας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και παραμένοντας αήττητος στην μάχη του τίτλου.(6-0-0)

Οι κόκκινοι σε έξι παιχνίδια πέτυχαν ισάρρυθμες νίκες έχοντας 12 βαθμούς ενώ οι πρωτοπόροι του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου οι οποίοι μέχρι σήμερα είχαν 7 στα 7 παιχνίδια και 14 βαθμούς δέχθηκαν την πρώτη τους ήττα(8-0-1).

Στα ψηλά της βαθμολογίας βρίσκεται επίσης και η ομάδα της Ε.Ν. Αγίας Βαρβάρας η οποία όμως έχει ήδη 8 παιχνίδια και 10 βαθμούς.

Οι κόκκινοι μπήκαν από την αρχή μπροστά στο σκορ και έκτισαν διαφορά ασφαλείας η οποία σε αρκετά στάδια του αγώνα κυμαινόταν σε διψήφιο αριθμό.

Με την νίκη του αυτή ο Προοδευτικός παραμένει στην κορυφή δείχνοντας παράλληλα ότι είναι μια υπολογίσιμη ομάδα για τον φετινό τίτλο στην κατηγορία που αποτελεί τον …”προθάλαμο των ανδρών”.

Το AthlitikaPress είναι χορηγός επικοινωνίας όλων των κατηγοριών της ομάδας του Προοδευτικού για την αγωνιστική χρονιά 2023-2024.