Β’ Κατηγορία: Χωρίς νικητή το ντέρμπι “παραμονής” στην Χλώρακα.. Χαμένος ο Ακρίτας…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι “παραμονής” στο Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας.

Ακρίτας Χλώρακας και ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου εξήλθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν το τρίποντο μέσα στην έδρα τους.

Με πρωταρχικό στόχο να κλείσουν καλά τους “διαδρόμους” προς τις εστίες τους μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγώνα, καθώς η κρισιμότητα του παιχνιδιού δεν επέτρεψε να παιχτεί ανοικτό και γρήγορο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πολύ νωρίς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, με τον αμυντικό Λένι Χάγκιστ να σημειώνει το 1-0 στο 49ο λεπτό.

Το παιχνίδι απ’ εκείνο το σημείο και έπειτα άλλαξε, με την ΜΕΑΠ πλέον να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης και την ομάδα του Ντένι Λακτιόνοβ να επιδιώκει να “κλειδώσει” το τρίποντο με ένα δεύτερο γκολ.

Στο 75ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πασχαλίδη και έτσι να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Με την σημερινή ισοπαλία Ακρίτας και ΜΕΑΠ συνεχίζουν να ισοβαθμούν με 23 βαθμούς και βρίσκονται στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού.