Έγινε της… ανατροπής στην Πόλη Χρυσοχούς με την ΕΝΑΔ να δέχεται οδυνηρή ήττα…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε παιχνίδι με τρεις ανατροπές του σκορ, επτά γκολ, ένταση και πάθος, η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς δεν πήρε βαθμούς στην έδρα της για την 8η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Β΄Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, καθώς ηττήθηκε με το εντυπωσιακό 3-4 από τον Διγενή Μόρφου.

Εντός της επικίνδυνης ζώνης υποχώρησαν οι “γαλάζιοι”, καθώς πλέον βρίσκονται στην 6η θέση με 22 βαθμούς.

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα στον αγώνα για την ομάδα του Κώστα Σωκράτους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Παναγιώτη Λουκά και να δίνουν νέα δεδομένα στον αγώνα.

Ένα καταστροφικό πεντάλεπτο όμως για την ΕΝΑΔ στο τελευταία στάδια του α’ μέρους ήταν ικανό να αντιστρέψει την κατάσταση γι’ αυτή και να βρεθεί πίσω στο σκορ. Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση με τον Νεοφύτου να σημειώνει το 1-1 στο 35′ και στην συνέχεια έφεραν “τούμπα” τον αγώνα με τον Ηλία να διαμορφώνει το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Αποφασισμένη να βρει γκολ από νωρίς και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης μπήκε η ΕΝΑΔ στο β’ μέρος και το κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σωκράτους σε διάστημα τριών λεπτών κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές και να “γυρίσουν” το ματς, αυτή την φορά υπέρ τους.

Αρχικά, ο Κέβιν Λαφράνς στο 49′ ισοφάρισε σε 2-2, για να πετύχει στο 52′ ο Σαμπάχ το 3-2, με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι “κεφάλι” στο σκορ.

Δυστυχώς όμως η ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι την λήξη του αγώνα, καθώς ο Διγενής στο 83′ έφθασε στην ισοφάριση σε 3-3 με τον Χατζηκωνσταντή να χρίζεται σκόρερ.

Απ’ εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι έχασαν την ψυχραιμία τους και δέχθηκαν και τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Στυλιανίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-4 και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα της Μόρφου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Διγενής ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πηλαβά στο 90+3.