Έγραψε Ιστορία απόψε ο Προοδευτικός- Για πρώτη φορά σε Fainal-Four Κυπέλλου Χάντμπολ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Μεγάλη επιτυχία πέτυχε απόψε στη Λευκωσία ο Προοδευτικός Πάφου στον αγώνα Χειροσφαίρισης με αντίπαλο την ΑΝΑΒ . Η ομάδα μας πέτυχε ισάριθμες νίκες απέναντι στην Ένωση Νέων Αγίας Βαρβάρας αφού πέραν του πρώτου αγώνα στο Αφροδίτη (31-26) πήρε την νίκη και σήμερα με σκορ 24-27.

Είναι μια ιστορική ημέρα για μας, ανέφερε μιλώντας στο AthlitikaPress ο πρόεδρος του Προοδευτικού, Γιώργος Κουννάς και μετά από τόση προσπάθεια την αξίζαμε.

“Είμαστε ένα ιστορικό σωματείο, με δεκαετίες παρουσίας στα γήπεδα χάντμπολ και το ότι για πρώτη φορά θα βρεθούμε σε ένα φαιναλ φορ Κυπέλλου είναι άξιο αναφοράς. Μεγάλο μπράβο αξίζει στους χειροσφαιριστές μας, την προπονητική ομάδα του σωματείου και τους αφανείς σκαπανείς του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστούμε επίσης τον κόσμο μας για την στήριξή του, ολοένα και περισσότερο στα εντός έδρας παιχνίδια μας αλλά και τους χορηγούς της ομάδας που πίστεψαν στο project Προοδευτικός.

Αναφορικά με το φάιναλ φορ, ο κ. Κουννάς ανέφερε πως σίγουρα ο Προοδευτικός θα παρουσιαστεί σε αυτό όχι ως το φαβορί αλλά δεν παύει να είναι δυο αναμετρήσεις τις οποίες θα παλέψει και ότι προκύψει.