Ο Δήμος Πάφου ενισχύει με αθλητικό υλικό το Αθλητικό Σχολείο Πάφου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Δήμος Πάφου ενισχύει με αθλητικό υλικό το Αθλητικό Σχολείο Πάφου μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων ο Δήμος Πάφου αναγνωρίζοντας έμπρακτα την μεγάλη σημασία του Αθλητισμού για την νεολαία, ενισχύει το Αθλητικό Σχολείο Πάφου με αθλητικό εξοπλισμό αξίας €1090.00.

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό μέγαρο ο Δήμαρχος Πάφου παρέδωσε τον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας Πετοσφαίρισης για κάλυψη των αναγκών για τις φετινές σχολικές αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος αφού συνεχάρη την ομάδα Πετοσφαίρισης για τις επιτυχίες της στους Παγκύπριους και Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ανέφερε ότι ο Δήμος Πάφου βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Σχολείου ώστε να ξεπερνούνται οποιαδήποτε εμπόδια υλικοτεχνικής φύσης για να μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις δράσεις τους. Η αγορά του εξοπλισμού αποτελεί για το Δήμο Πάφου επένδυση όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για τους νέους και τις νέες μας ως μέσο προώθησης της ενασχόλησης με τον αθλητισμό.

Ο Βοηθός Διευθυντής Α’ Τοουλιάς Κώστας παρέλαβε τον εξοπλισμό εκ μέρους του Αθλητικού Σχολείου και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Σχολείου.