Χάρης Θεοχάρους: “Δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην Πάφο”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε νωρίτερα ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC Χάρης Θεοχάρους.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικό σχόλιο: «Κάναμε μία καλή προσπάθεια, όμως δεν είναι εύκολο να κερδίσεις, πρέπει να κάνεις περισσότερα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, αν έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα αν ήταν ισόπαλο το αποτέλεσμα, ήταν η ομάδα μας. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, αφήσαμε το ματς σαν ρωσική ρουλέτα και χάσαμε στο τέλος. Θα μπορούσα να κρυφτώ πίσω από την καλή εμφάνιση του αγώνα, αλλά είχαμε αγώνες που δεν ήμασταν καλοί και πήραμε νίκη και το λέγαμε ότι κάποια στιγμή θα πληρώναμε την κακή απόδοση. Μας προβληματίζει ιδιαίτερα που δεν έχουμε σταθερότητα».

Γιατί δεν βγαίνει μέσα στο γήπεδο το καλό πρόσωπο: «Στον πρώτο γύρο είχαμε δείγματα γραφής με καλύτερα πράγματα. Το ρόστερ αυτό είναι για καλύτερα πράγματα και μας προβληματίζει που δεν βγαίνει αυτή η ποιότητα μέσα στο γήπεδο».

Για το αν είναι σε δύσκολη θέση ο Καρσέδο: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή, σίγουρα όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα είναι σε δύσκολη θέση, έτσι είναι η μοίρα των προπονητών, όταν δεν πηγαίνεις καλά ακούγονται διάφορα. Όλοι φταίνε, όλοι πρέπει να δουλέψουμε για να επανέλθει η ομάδα».

Για τον Ζάιρο: «Δεν ήταν 100%, είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Πριν λίγο καιρό είχε και σπασμένα πλευρά. Έκανε θυσίες για να παίξει χτες με την ΑΕΚ. Ξεπέρασε τον εαυτό του».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Πέραν του Μάριου Δημητρίου που θα επιστρέψει τον Μάρτη δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είναι ο Μελούσο που δέχθηκε κάρτα και θα πρέπει να λείπει για ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια, όπως και ο Πέπε. Ο Πελάζιο θα επιστρέψει αρχές Μαρτίου».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Πρέπει αν επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό θα πάμε να κάνουμε»

Πηγή: 24sports.com.cy