Κύριε Καρσέδο.. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου πήρε το βράδυ της Πέμπτης η Πάφος FC, κερδίζοντας πολύ δύσκολα τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο “Μακάρειο” στάδιο με 1-0.

Παρά την νίκη/πρόκριση, ο κόσμος της ομάδας δεν έμεινε ευχαριστημένος απ’ αυτό που είδε από το σύνολο του Κάρλος Καρσέδο στο γήπεδο της πρωτεύουσας.

Για να είμαστε ειλικρινής, η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα πραγματοποίησε μία ακόμη “μέτρια” εμφάνιση και ενώ απέναντι της είχε μία ομάδα Β’ Κατηγορίας. Μάλιστα, λίγο έλειψε να το “πληρώσει”, μιας και ο Ολυμπιακός όσο το σκορ ήταν στο 1-0, έδειχνε αρκετά απειλητικός προς την εστία του Ίβουσιτς.

Η χθεσινή εμφάνιση ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά “κακών” εμφανίσεων της Πάφος FC στο τελευταίο διάστημα, με την “μουρμούρα” όπως είναι λογικό να αυξάνεται όσο καιρός περνάει. Οι “γαλάζιοι” δείχνουν προβλέψιμοι κατά την διάρκεια του αγώνα, “μπλοκαρισμένοι” επιθετικά και ευάλωτοι αμυντικά.

Μπορεί το ρόστερ της Πάφου να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα της Κατηγορίας, ωστόσο το γεγονός αυτός δεν ανικατοπτρίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γι’ αυτό ευθύνη φέρει ΚΑΙ ο Κάρλος Καρσέδο.

Κύριε Καρσέδο, με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτό που βλέπουμε δεν είναι ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα περίμενε κανείς να δει από ομάδα που έχει στόχο την κατάκτηση τίτλων….