Τα “είπαν” φιλικά Ακρίτας Χλώρακας και Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου! (Φωτογραφίες)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο του Cap St George & Resort στην Πέγεια, o Aκρίτας Χλώρακας ηττήθηκε από τους πρωταθλητές Σερβίας, τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Το σκορ στο φιλικό άνοιξαν οι Σέρβοι με τον Αλεξάντερ Κάταϊ στο 8ο λεπτό για να απαντήσει ο Ακρίτας με δύο δικά του γκολ πριν την ολοκλήρωση του α΄μέρους.

Αρχικά ο Φρατέα ισοφάρισε σε 1-1 στο 34′, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Τιτζέρνο τρία λεπτά αργότερα. Το 2-1 υπέρ της ομάδας του Ντένι Λακτιόνοβ ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ερυθρός Αστέρας του γνωστού μας από το πέρασμα του από το Κυπριακό πρωτάθλημα Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κατάφερε με δύο γκολ να φθάσει στην ανατροπή και να πάρει την φιλική νίκη.

Αυτός που ισοφάρισε σε 2-2 για τους Σέρβους ήταν ο Μίτροβιτς στο 60′, για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 υπέρ των “ερυθρόλευκων” ο Κνέζεβιτς στο 90ο λεπτό της συνάντησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Ακρίτα χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά που θα τους φανούν χρήσιμα στο υπόλοιπο της σεζόν και στην δύσκολη αποστολή της ομάδας της Χλώρακας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Δείτε φωτογαφικό υλικό από τον αγώνα: