Αγροτικό: “Θρίλερ” στον Β’ Όμιλο για το εισιτήριο που οδηγεί στον όμιλο του πρωταθλητή

Από: Γιώργος Γεωργίου

Mία αγωνιστική παραμένει για την ολοκλήρωση της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ και ήδη οι τέσσερις από τις έξι ομάδες πήραν το εισιτήριο για τον όμιλο του πρωταθλητή.

Από τον Α’ Όμιλο όλα κρίθηκαν στην αγωνιστική που μόλις ολοκληρώθηκε. Συμμετοχή στο γκρουπ του πρωταθλητή εξασφάλισαν οι ΑΣ Μανδριών, Φοίνικας Αγίας Μαρίνας και Ευαγόρας Πάφου. Το μόνο που απομένει είναι να δουμε στην τελευταία αγωνιστικής της Α’ Φάσης ποια ομάδα θα προκριθεί ως δεύτερη και ποια ως τρίτη, μιας και το ΑΣ Μανδριών έχει εξασφαλισμένη την πρωτιά.

Σε ότι αφορά τον Β’ Όμιλο τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά με το “θρίλερ” να συνεχίζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Σίγουρη θέση στον όμιλο του πρωταθλητή έχει εξασφαλίσει η Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας, η οποία μετά την χθεσινή της νίκη επί της Άρμου FC “κλείδωσε” την πρωτιά του ομίλου.

Απ’ εκεί και πέρα στην αγωνιστική που έρχεται αναμένονται μεγάλες “μάχες” για τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στο γκρουπ του πρωταθλητή, με τρεις ομάδες να τα διεκδικούν. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται αυτή την στιγμή η ΑΕ Κουκλιών με 30 βαθμούς, ενώ ακολουθούν στην 3η θέση ο Κισσός Κισσόνεργας με 29 βαθμούς, ενώ τους ίδιους έχει μαζέψει και η Αφροδίτη Γεροσκήπου που βρίσκεται στην 4η θέση.

Στην τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένα να πραγματοποιηθούν τα εξής παιχνίδια:
ΑΕ Κουκλιών FC-Κισσός Κισσόνεργας
Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου-Αφροδίτη Γεροσκήπου