Η ΕΝΑΔ προσπάθησε αλλά η Ανόρθωση ήταν άλλο επίπεδο (εικ+βιντ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, η ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς δέχθηκε την ήττα με 3-1 στο στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος” από την Ανόρθωση και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν τέτοια που δεν άφησαν την ομάδα της Πόλης Χρυσοχούς παρά την προσπάθεια να πιστέψει σε κανένα σημείο του αγώνα στην έκπληξη και κατ’ επέκταση στην πρόκριση.

Το σκορ στον αγώνα άνοιξε για την “Μεγάλη Κυρία” στο 6ο λεπτό ο Καστέλ με κεφαλιά μετά την μπαλιά ακριβείας του Μηνά Αντωνίου.

Πριν την ολοκλήρωση η ομάδα της Αμμοχώστου κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της με τον Κίκο. Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Μπιελίκοβ σημειώνοντας το 2-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα α’ μέρους,

Στα “μελανά” σημεία του πρώτου ημιχρόνου για την ΕΝΑΔ ήταν και ο μυικός τραυματισμός του αρχηγού της Κέβιν Λαφράνς. Ο ποδοσφαιριστής από την Αϊτή ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αντικαταστήθηκε από τον Τσολάκη.

Στην επανάληψη ο Ευαγόρας Ευριπίδου που εκτελέσουσε χρέη προπονητή της ΕΝΑΔ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής στους Ευαγόρα Χαραλάμπους, Κωνσταντινίδη, Σαμπάχ και Πατσαλίδη.

Στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχου σημείωσαν και τρίτο γκολ “καθαρίζοντας” μια και καλή την υπόθεση πρόκριση. Ο Καστέλ συνεργάστηκε ωραία με τον Μουσόντα, με τον Ισπανό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό με διαγώνιο σουτ με το αριστερό.

Παρά το 3-0 οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΑΔ έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο και αυτό μετουσιώθηκε σε ένα γκολ. Ο Γιάννης Μαύρο με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μειώνοντας σε 3-1. Νωρίτερα στην φάση ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Κεραυνός, έκανε λάθος διώξιμο.

Στα λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν σημειώθηκε κάτι αξιοσημείωτο, με αποτέλεσμα η ΕΝΑΔ να αποκλειστεί όπως ήταν αναμενόμενο από την συνέχεια του θεσμού.