Την “πάτησε” η Πάφος απέναντι στην Καρμιώτισσα και… τρίτη ήττα

Από: Γιώργος Γεωργίου

H Πάφος FC πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και ηττήθηκε από την Καρμιώτισσα Πολεομιδιών με 2-1 στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” Aυτή ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κάρλος Καρσέδο που πλέον βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και στο -3 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Καλύτερα στον αγώνα μπήκε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα, η οποία στο δέκατο λεπτό λίγο έλειχε να ανοίξει το σκορ. Ο Ζάιρο με μακρινό δυνατό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Ότι δεν κατάφεραν οι τυπικά φιλοξενούμενοι με τον Ζάιρο, το πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Χρίστου Χαραλάμπους. Ο Αντρέας Κατσαντώνης στο 19ο λεπτό βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ίβουσιτς και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το γκολ της Καρμιώτισσας “σόκαρε” τους ποδοσφαιριστές του Καρσέδο, οι οποίοι έδειχναν επηρεασμένοι από την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα, δεν έλειχαν και τα πολλά ατομικά λάθη από τους παίκτες της Πάφου.

Στο 32′ και συγκεκρινένα σε μία ανυποψίαστη φάση, ο Μουσταφά Ναμ έδωσε άθελα του την μπάλα σε επιθετικό της Καρμιώτισσας λίγο έξω από την περιοχή. Στην συνέχεια της φάσης ο Κατσαντώνης με κοντινή προβολή σημειώσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Στα λεπτά μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, η Πάφος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, ωστόσο οι προσπάθειες των Μπρούνο και Βαλακάρι σταμάτησαν πάνω στον αλάνθαστο απόψε Ανέστη. Το 2-0 ήτανα και αποτέλεσμα α’ μέρους.

Με την αρχή του β’ μέρους ο Ισπανός τεχνικός της Πάφου προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, με τους Αμπτουσαλάμοβ και Τουμασί να παίρνουν την θέση των Μπρούνο και Πελάτζιο.

Αν και όλοι περίμεναν την αντεπίθεση της Πάφος FC στο δεύτερο ημίχρονο, εντούτοις αυτή δεν ήρθε ποτέ, καθώς οι “γαλάζιοι” δεν βρήκαν τις επιθετικές λύσεις απέναντι στην πολυπρόσωπη και εξαιρετικά στημένη αμυντική γραμμή της Καρμιώτισσας.

Το μόνο που κατάφερε η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα ήταν να μειώσει στο σκορ στα λεπτά των καθυστερήσεων του αγώνα, με τον Τουμασί να χρίζεται σκόρερ με σέντρα σουτ και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.