Ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου Πρωταθλητής Κύπρου στο Σκάκι για το 2023

Από: Γιώργος Γεωργίου

Παγκύπριος Πρωταθλητής για το έτος 2023 αναδείχθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση του συλλόγου:

Το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κύπρου κατέκτησε στη Λάρνακα ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου και στέφθηκε Πρωταθλητής Κύπρου 2023.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 7 Σκακιστικοί Ομίλοι. Την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Πάφου αποτέλεσαν οι Αλέξαδρος Ισαακίδης, FM Σεργκέι Τερέντιεφ, Σαμουήλ Κωνσταντίνου, WFM Μαρίνα Τσερκάσοβα και οι νεαροί σκακιστές του Ομίλου Παντελής Σαρίδης και Παύλος Ελ Ράχι.

Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Πάφου Γιώργος Αντωνίου, παραλαμβάντας αργά το απόγευμα το τρόπαιο από τον αρχηγό αποστολής Αλέξανδρο Ισαακίδη εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία και συγχάρηκε όλα τα μέλη της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου και την εξαιρετική εμφάνιση. Σημείωσε ότι τα θετικά αποτελέσματα του Σκακιστικού Ομίλου Πάφου είναι προϊόν της συλλογικής προσπάθειας του ομίλου για ανάδειξη του σκακιού και της επένδυσης στα νεαρά ταλέντα της πόλης.

Ο κύριος Αντωνίου ανέφερε τέλος ότι ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου είναι στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του 2ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Πάφου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο μεταξύ των ημερομηνιών 26/4-2/5 και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 200 σκακιστές από 25 χώρες.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Πάφου συγχαίρει όλους τους Σκακιστικούς Ομίλους που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.