Ήθελε ο γυναικείος ΑΠΟΠ αλλά η Αναγέννηση ήταν καλύτερη

Από: Μαρίνα Σταύρου

Προσπάθησε να την κοιτάξει στα μάτια ο γυναικείος ΑΠΟΠ την Αναγέννηση Γερμασόγειας σήμερα στο κλειστό Άκης Κλεάνθους στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ά κατηγορίας γυναικών αλλά δεν μπορούσε.

Η ομάδα του ΑΠΟΠ “τα βρήκε σκούρα” απέναντι στις περυσινές δευτεραθλήτριες της Γερμασόγειας. Οι “πορτοκαλί”, με το πέρασμα του χρόνου έκτιζαν διαφορά με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να πάνε στην ανάπαυλα με 19-37 ενώ κάποια στιγμή ο φωτεινός πίνακας (που για να είμαστε ειλικρινείς δεν είναι και πολύ φωτεινός και από τις κερδκίδες δεν διακρίνεται το καν σκορ) ήταν και στο double score.

Οι φιλοξενούμενες, με πρώτη και καλύτερη την αρχηγό Στυλιάνα Τσενακλίεβα που πέτυχε έξι τρίποντα (24 πόντοι συνολικά), ήταν “πολύ ζεστές στην επίθεση” εχώ δεν υστέρησαν και τα γκαρντ της ομάδας τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά με τις Torlak και Stone να προσθέτουν ακόμη 34 πόντους στο παιχνίδι.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικει την ομάδα της Πάφου αφού η συνολική εικόνα του ματς δεν είναι αντιπροσωπευτική του δείκτη του σκορ ο οποίος σταμάτησε στο 28-80.

Για τον ΑΠΟΠ πρώτη σκόρερ ήταν η Μαρίτσα Ευσταθίου με 10 πόντους και την ακολούθησαν οι Παναγιώτα Θεμιστοκλέους με 6. Απο τις φιλοξενούμενες πέραν των 24 πόντων που πέτυχε η Τσενακλίεβα διψήφιο αριθμό πόντων είχαν η Torlak (20) και η Stone (14).

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν, 6-20, 13-17, 6-24 και 3-19.