Γ’ Κατηγορία: Παλικαρίσιος βαθμός στο Δάλι για την Γεροσκήπου FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις, η Γεροσκήπου FC κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Δάλι απέναντι στον τοπικό Χαλκάνορα, καθώς για τα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του α’ ημιχρόνου έμελλε να είναι καταστροφικό για τους φιλοξενούμενους, με τον Χαλκάνορα να καταφέρνει να παίρνει προβάδισμα δύο γκολ.

Αρχικά, το σκορ στο γήπεδο “Δημήτρη Χάματσου” άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ζαμπάς στο 32′, για να διαμορφώσει το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου ο Καζακαίος στο 45+1.

Στην επανάληψη οι “κυανέρυθροι” δεν το έβαλαν κάτω παρά τα αρνητικά δεδομένα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα και να φύγου από το Δάλι με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η αρχή της αντεπίθεσης για την Γεροσκήπου έγινε στο 59ο λεπτό, όταν ο Μασάδο μείωσε σε 2-1, βάζοντας συνάμα την ομάδα του και πάλι στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο πρώτος σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας Ανδρέας Πιτταράς. Ο έμπειρος φορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 74′ έφερε το ματς και πάλι στα ίσα.

Με τον σημερινό βαθμό η Γεροσκήπου παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς.