Η ώρα του Βαλακάρι.. Εκεί που μας συστήθηκε… εκεί να κάνει το “restart” (pic+vid)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το ημερολόγιο έδειχνε 1η Φεβρουαρίου του 2020 και η Πάφος FC είχε για το πρωτάθλημα Cyta δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο “Δασάκι” της Άχνας, κόντρα στο προσφυγικό σωματείο του Εθνικού.

Σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα για τους ΠΑΦΙΤΕΣ, ντεμπούτο με την φανέλα με τον Ευαγόρα στο στήθος έκανε ένας άγνωστος μέχρι τότε νεαρός Φινλανδός ποδοσφαιριστής. Το όνομα του… Όννι Βαλακάρι!

O 21χρονος τότε παίκτης με το “καλημέρα” της παρουσίας του στο νησί μας κατάφερε να κάνει πολλούς να ασχοληθούν μαζί του, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό σκόραρε και ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της Πάφου με το εντυπωσιακό 3-0.

Τρεισήμισι περίπου χρόνια αργότερα και αφού σε αυτό το διάστημα ο Βαλακάρι κατάφερε να πετύχει πολλά σε προσωπικό επίπεδο με την “γαλάζια” φανέλα, ο Φινλανδός θα κληθεί στο γήπεδο που μας συστήθηκε να “ξαναγεννηθεί” και να πάρει και πάλι στις πλάτες του την αγαπημένη του Πάφος FC!

O ταλαντούχος μεσοεπιθετικός διανύει μία περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, με το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου να είναι μία καλή ευκαιρία για εκείνον, για να βάλει και πάλι “μπρος τις μηχανές” και να κάνει καλά αυτό που ξέρει, καθώς η Πάφος χρειάζεται όσο ποτέ τον παλιό καλό Όννι.