Σοβαρές καταγγελίες από Γεροσκήπου FC για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή της!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε με ανακοίνωση της η Γεροσκήπου FC.

Οι “κυανέρυθροι” καταγγέλουν μέσω αυτής ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας τους δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από φιλάθλους της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς αλλά και βίαιες συμπεριφορές προς την αποστολή της ομάδας τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Γεροσκήπου:

❌❌❌ Όχι στον ρατσισμό και στην βία στα γήπεδα!!!!!!

🔹 Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το τρίποντο με το 0-1 ,στον εκτός έδρα αγώνα εναντίον της ομάδας της ΑΠΕΠ Πιτσιλιας το περασμένο Σάββατο 04/11/2023.

🔹 Μετα το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας αντιμετώπισαν την βία και τον ρατσισμό στο Κοινοτικό Στάδιο Κυπερούντας.

🔹Οι οπαδοί των γηπεδούχων από το πρώτο λεπτό του αγώνα συμπεριφέρονταν ρατσιστικά και ήταν έντονα επιθετικοί προς την ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

🔹 Μετά το τέλος του παιχνιδιού έβριζαν ασταμάτητα τον ποδοσφαιριστή μας Μάρβιν Μαχρέζ και χρησιμοποιήσαν ρατσιστικές ύβρεις.

🔹 Οι οπαδοί έριξαν πέτρες και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να τραυματίσουν τους ποδοσφαιριστές μας και το προσωπικό της ομάδας μας. Απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

🔹 Κατακρίνουμε έντονα τέτοιες συμπεριφορές όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός γηπέδου.

🔹 Περιμένουμε την αντίδραση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπου μαζί με την UEFA και τη FIFA πάντα τιμωρεί την βία και τον ρατσισμό!

🔹 Ελπίζουμε να σταματήσει ο ρατσισμός και η βία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

🔹 Ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό επιτελείο που έδειξαν χαρακτήρα και με τους 3 βαθμούς μας ανέβασαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

UEFACyprus Football Association

FIFA World CupCyprus News

#fifa#КОП#FIFA

Cyprus Football News