Πρόστιμο σε ΕΝΑΔ και Πέγεια για τις… μπύρες στην κερκίδα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Για έναν όχι και τόσο συνηθισμένο λόγο τιμωρήθηκαν με πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή της ΚΟΠ οι ομάδες της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και της Πέγειας 2014.

Συγκεκριμένα στα εντός έδρας παιχνίδια των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας στις δύο ομάδες επιβλήθηκε πρόστιμο για την κατανάλωσε μπύρας των οπαδών τους στις κερκίδες του σταδίου.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

*Καταγγελία κατά της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς για  για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών κατά την διάρκεια του αγώνα (αλκοολούχες μπύρες) κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2023/2024 και των άρθρων 4(γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών  της  ΚΟΠ  στον  αγώνα Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας,  Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/21.10.2023 (5η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά:
(1)  της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014: 
(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα (αλκοολούχες μπύρες στην κερκίδα) κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2023/2024 και των άρθρων 4(γ) και 5 των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.