Πάφος FC: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Ομόνοια.. Τεράστια η “δίψα” για νίκη

Από: Γιώργος Γεωργίου

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στην ημέρα η Πάφος FC, τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta απέναντι στην Ομόνοια βρίσκονται στην διάθεση του κόσμου της ομάδας.

Ο αγώνας που είναι ορισμένος να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, με άπαντες στο “στρατόπεδο” της Πάφος FC να έχουν πολλά κίνητρα για να κερδίσουν την ομάδα της Λευκωσίας, μετά τις απανωτές ήττες στην περσινή σεζόν, που ουσιαστικά έβγαλε νοκ-άουτ τους “γαλάζιους” από πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια:

 Pafos FC vs Omonia Nicosia  ️ Tickets Available

 Επιστροφή στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης” για την επόμενη αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας ! Όλη η Πόλη στο γήπεδο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!

 Εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά στο http://tickets.pafosfc.com.cy, στο BLUE STORE της ΠΑΦΟΣ FC καθημερινά και Σάββατο 09:00 με 17:00 και τη Δευτέρα 23/09 μέχρι τις 15:00, όπως και στα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 17:30! Η παρουσίαση Κάρτας Φιλάθλου είναι υποχρεωτική.

 Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό €15, Μαθητικό €10, Παιδικό €1. (ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ μόνο από το BLUE STORE)

* Έχουν μπει ασφαλιστικές δικλείδες στο σύστημα εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου θα έχουν όσοι κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22 και έπειτα είχαν προμηθευτεί τουλάχιστον με ένα εισιτήριο για την κερκίδα της Πάφου. Παιδικά Εισιτήρια δεν θα είναι διαθέσιμα διαδικτυακά, παρά μόνο στο BLUE STORE.  

Για τον αγώνα ισχύουν οι Κάρτες Διαρκείας 2023/24.

Στην Κεντρική Κερκίδα θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας “Gold” και “Central”.

 Για τους κατόχους Καρτών Διαρκείας ισχύει η θέση που αντιστοιχεί σε κάθε κάτοχο. Σας παρακαλούμε όπως τηρηθούν οι θέσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

 Σας συνιστούμε όπως προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εκ των προτέρων προς αποφυγή της οποιαδήποτε ταλαιπωρίας.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

* Κάρτα Φιλάθλου στην Αίθουσα ‘’Αφροδίτη’’ 17:00 με 19:00.