Ξεκίνησε το τουρνουά “Ευάγγελος Φλωράκης” με τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων στα Κούκλια!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στα Κούκλια, στο μνημείο πεσόντων των πέντε ηρώων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγου Ευάγγελου Φλωράκη, υποπλοίαρχου Νικόλα Γεωργίου, ταξίαρχου Στέλιου Δεμέναγα, σμηναγού Πάρη Αθανασιάδη και υποσμηναγού Μιχάλη Σιακαλλή τρισάγιο στην μνήμη τους στο πλαίσιο του 22ου τουρνουά Ευάγγελος Φλωράκης που διοργανώνει το σωματείο Kuutio Homes Παφιακός.

Με τη σεμνή τελετή στα Κούκλια άνοιξε η σειρά εκδηλώσεων του 22ου τουρνουά το οποίο περιλαμβάνει και αγώνες πετόσφαιρας ανάμεσα στον Παφιακό, την Ομόνοια, την Ανόρθωση, την Νέα Σαλαμίνα, την Εθνική Ενόπλων και την ομάδα Κ18 του Παφιακού.

Μετά το πέρας του Τρισάγιου Ύμνου ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων. Εκ μέρους του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Γεώργιου Τσιτσικώστα δάφνινο στεφάνι κατέθεσε ο Συνταγματάρχης Κυριάκος Κυριάκου, Διοικητής του 8ου Συντάγματος. Εκ μέρους της οικογένειας Φλωράκη ο εγγονός του αντιστάτηγου, Βαγγέλης Χριστοδούλου, εκ μέρους της Αστυνομίας ο υπαστυνόμος Χάρης Χαραλάμπους, εκ μέρους του Σωματείου Παφιακού ο πρόεδρος Άνθιμος Οικονομίδης, εκ μέρους του ΚΣ Κουκλιών ο Σπύρος Κόλιαρος και εκ μέρους του Συνδέσμου Διαιτητών πετόσφαιρας το μέλος του ΔΣ, Άντρη Πηλέα.

Η εκδήλωση στα Κούκλια ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο.

🏐🔵⚪#pafiakosvolleyball#pafiakos