ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: Δυστυχώς “βάζει λουκέτο” ο Άρης Πολεμίου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από το Πολέμι για την γυναικεία ομάδα του Άρη Πολεμίου η οποία δεν θα συνεχίσει τη λειτουργία της κατά πάσα πιθανότητα τη φετινή χρονιά.

Το σίγουρο για το οποίο είναι ήδη ενήμερη η Ομοσπονδία είναι ότι ο Άρης δεν θα αγωνίζεται στην Α κατηγορία και ήδη ενημέρωσε και γραπτώς για το θέμα.

Ο Άρης και η διοίκηση Λευτέρη Λάζαρου πάρα τις πολλές, συνεχόμενες και απέλπιδες προσπάθειες να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες για να παίζει στο γηπεδο του Πολεμίου δεν μπόρεσε να πάρει το “πράσινο” φως κάτι που δημιουργεί ανυπέρβλητα οικονομικά εμπόδια στο να ενοικιάζει η ομάδα το Αφροδίτη για να μπορεί να αγωνίζεται.

Τώρα το ερώτημα είναι αν η ΚΟΠΕ αποφασίσει να συνεχίσει ο Άρης στην Β1 ή Β2 κατηγορία ή αν θα πρέπει τουλάχιστον για φέτος να αναστείλει τη λειτουργία της γυναικείας ομάδας και να συνεχίσει μόνο στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα.

Πάντως είναι κρίμα να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και ιστορικές ομάδες όπως ο Άρης να αναγκάζονται να αναστέλλουν τη δράση τους λόγω αδυναμίας της Πολιτείας και των διαφόρων “υπευθύνων” να παρέχουν σε μια ομάδα τα αυτονόητα.