“Βράζουν” οι φίλοι της Πάφου με την διοίκηση για την διαιτησία..

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μάρτυρες ακόμη μίας κάκιστης διαιτησίας που μάλιστα ήταν εις βάρος της ομάδας τους έγιναν οι φίλοι της Πάφος FC στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Οι ΠΑΦΙΤΕΣ θεωρούν ότι η ομάδα τους ήταν απροστάτευτη σε ένα ακόμη παιχνίδι από τους Κύπριους διαιτητές και μάλιστα θεωρούν υπεύθυνη την διοίκηση της ομάδας τους.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια φίλων της Πάφος FC στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  1. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι κακές μέρες για παιχτες/ προπονητες και αυτό το δέχομαι.. Αυτό που δεν δέχομαι είναι να ασέλγει πάνω μας το καθε λα…ο. Προστατέψετε την ομαδα από την διαιτησία-παρασκήνιο οχι με επιστολές στην κοπ αλλά με πιο δυναμικους τρόπους.
  2. Ξυπνηστε… ακομα δεν ειδαμε καμια αντιδραση…εαν ηταν αντίθετα οι φανελλες θα επεφταν κεφαλια…Ο κοσμος ειναι απογοητευμένος και η συντριπτικη πλειοψηφία ειναι με την διοικηση και οχι με την ομαδα…
  3. Κακή εμφάνιση. Τα λάθη και η Κακή διαχείριση να γίνουν μάθημα. Ας μην τους στήσουμε στον τοίχο. Να τους πιστωσουμε με λίγο χρόνο. Αυτό όμως που δεν πάει άλλο είναι η απραξία της ομάδας εναντίον της αλητείας της Κοπ.
  4. Από που να αρχίσουμε και από που να τελειώσουμε απόψε. Ξεκινούμε από το ότι η διοίκηση άφησε απροστάτευτη την ομάδα από τα λ….α τής κυπριακής Διαιτησίας.