Κόκκινη στον Γαβριήλ με 50 λεπτά καθυστέρηση από τον Χριστοδούλου

Από: admin

Στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ- Πάφος για σχεδόν 50 λεπτά περισσότερο απ’ όσο έπρεπε κράτησε ο διαιτητής Ιωάννης Χριστοδούλου τον Σταύρο Γαβριήλ στον οποίο χαρίστηκε σε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 52.

Ο νεαρός επιθετικός στο 52ο λεπτό υπέπεσε σε ένα πολύ σκληρό φάουλ σε βάρος του Ναμ, πατώντας τον με της τάπες με δύναμη στο πόδι σε μια φάση η οποία αποτελεί τον ορισμό της κίτρινης κάρτας με τον κύπριο διαιτητή να κάνει τα στραβά μάτια και να του χαρίζεται αφού θα μπορούσε να τον αποβάλει όπως αναφέρθηκε και στην ζωντανή μετάδοση της Cablenet.

Μια κίτρινη κάρτα η οποία αν ερχόταν στο 52′ θα άφηνε τον ΑΠΟΕΛ για άλλα 48 λεπτά (στο 100′ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση) με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο νεαρός “γαλαζοκίτρινος” ήταν ήδη χρεωμένος με μια κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο.

Μια φάση που ο διαιτητής επέδειξε επαρκή ανικανότητα (ή ίσως και ικανότητα) να σφυρίξει σωστά αποδεικνύοντας περίτρανα ότι τέτοια παιχνίδια, ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες (στην Πάφο ακόμη να οριστεί ξένος διαιτητής) που αποτελούν και ντέρμπι ο ορισμός ξένων διαιτητών όχι απλά αποτελεί επιλογή αλλά είναι επιβεβλημένος.

Για την Ιστορία να σημειωθεί ότι ο Γαβριήλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινα κάρτα στο 90+10΄ της αναμέτρησης.