Σάρωσαν στο Μαυροβούνιο ο Παφίτες αθλητές Jiu-Jitsu Κρετόβ, Σοκόλοβ και Ουζμπεκόπουλος

Από: Μαρίνα Σταύρου

H Εθνική Ομάδα Jiu-Jitsu επέστρεψε σήμερα το πρωί από το 18ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Οι αθλητές μας επέστρεψαν με σημαντικές επιτυχίες, φέρνοντας στην Κύπρο συνολικά 2 χρυσά μετάλλια και 4 χάλκινα μετάλλια. Από την πλούσια συγκομιδή της Κύπρου σημαντική ήταν η συνεισφορά των Παφιτών Αθλητών που κυριολεκτικά ανέβασαν το επίπεδο πολύ πιο ψηλά.

Τρεις από τους έξι διακριθέντες είναι από την Πάφο και αθλητές του Άλεξ Κρετόβ.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κρετόβ που πήρε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κ16- 73 κιλών, τον βενιαμίν Αλεξέι Σοκόλοβ που επίσης πήρε χρυσό στην κατηγορία κ12- 42 κιλών και τον Στέφανο Ουζμπεκόπουλο που πήρε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κ18-66 κιλών.

Συνολικά οι επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας έχουν ως εξής:

🥇 Αλεξανδρος Κρετοβ Jiu-Jitsu U16 -73kg

🥇 Αλέξέι Σοκολοβ Jiu-Jitsu U12 -42kg

🥉 Ανδριανός Καδής Jiu-Jitsu U18 -60kg

🥉 Στέφανος Ουζμπεκόπουλος Jiu-Jitsu U18 -66kg

🥉 Μάριος Χριστοφή Jiu-Jitsu U14 -66kg

🥉 Γιώργος Χριστοφή Jiu-Jitsu Fighting U12 +50kg

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Ομάδας “αυτές οι επιτυχίες αποτελούν μια πηγή υπερηφάνειας για την Κύπρο και αποδεικνύουν τον αθλητικό χαρακτήρα και την αφοσίωση των αθλητών μας στο Jiu-Jitsu”.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Jiu-Jitsu συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και εκφράζει την αναγνώρισή της προς τους προπονητές και σε όλους όσους τους στήριξαν.

Αυτές οι επιτυχίες ενισχύουν την πίστη μας στην αθλητική αφοσίωση και το ταλέντο που υπάρχει στην Κύπρο, και συνεχίζουμε να προωθούμε τον αθλητισμό και να εμπνέουμε τις νέες γενιές για τη μελλοντική επιτυχία.