Πρεμιέρα με ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι στην Β’ Κατηγορία…!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και οι ομάδες που εκπροσωπούν την επαρχία μας κάνουν αγώνα δρόμου, ούτως ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες για στα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής.

Όπως είναι λογικό, από τα ματς της πρεμιέρας ξεχωρίζει τον ΠΑΦΙΤΙΚΟ ντέρμπι ανάμεσα στην ΕΝ.Α.Δ Πόλης Χρυσοχούς και τον Ακρίτα Χλώρακας που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς.

Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Από την μία η ΕΝ.Α.Δ μετά την περσινή πετυχημένη πορεία που συνδυάστηκε με την άνοδο στην Β’ Κατηγορία, θα επιδιώξει υπό τις οδηγίες του πολύπειρου Κώστα Καϊάφα να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές έμπειρους από υψηλότερες κατηγορίες.

Από την άλλη, τεράστιο ερωτηματικό αποτελεί η ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας. Οι “πράσινοι” θα κληθούν να αφήσουν πίσω την περσινή ιστορική σεζόν που τους βρήκε να αγωνίζονται για πρώτη φορά στα “σαλόνια” της Α’ Κατηγορίας. Οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν τεράστιες στην ομάδα της Χλώρακας, καθώς το ρόστερ χτίστηκε από την αρχή με νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, ενώ το “τιμόνι” της ομάδας κλήθηκε να αναλάβει ο Ουκρανός προπονητής Ντμίτρο Μιχαηλένκο.