Χιλίοι Σκωτσέζοι από την Πάφο στη Λάρνακα για τον αγώνα με την Εθνική μας (vid/pics)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Σχεδόν είκοσι μεγάλα λεωφορεία με 1000 περίπου άτομα ξεκίνησαν πριν απο λίγο από την Πάφο για τη Λάρνακα και την ΑΕΚ Αρένα για τον αποψινό αγώνα (9:45μμ) της χώρας τους με την Εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο του προκριματικού γύρου του Ά Ομίλου για το ΕURO 2024.

Η ξέφρενη πορεία της Σκωτίας μέχρι στιγμής με τέσσερις στις τέεσσερις νίκες, έχοντας μάαλιστα το απόλυτο των 12 βαθμών δημιουργήσε και δικαιολογημένα κλίμα ευφορίας στους Σκωτσέζους που αναμένεται να κάνουν περισσότερο απο αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο.

Η Εθνική μας ομάδα έχει δυστυχώς μέχρι στιγμής 3 ήττες σε ισάρριθμα παιχνίδια με παθητικό 8 γκολ και μόλις 2 γκολ στο ενεργητικό της. Στην αντίπερα όχθη οι Σκωτσέζοι έχουν την καλυτερη επίθεση του ομίλου πάνω ακόμη και από την Ισπανία αλλά και την Νορβηγία του “καμπόσου” Χάαλαντ με 9 γκολ υπέρ και 1 κατά.

Να σημειωθεί ότι οι χίλιοι περίπου Σκωτσέζοι που βρίσκονται στην Πάφο έφτασαν στην πόλη μας τις προηγούμενες μέρες με ναυλωμένες πτήσεις ή με πτήσεις από την Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία.