Έτοιμη για εκτόξευση η Πάφος FC.. Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα οι ιδιοκτήτες της!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μεταγραφές από το λεγόμενο “πάνω ράφι” είναι έτοιμοι να ολοκληρώοσυν οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφος FC, ούτως ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω το ρόστερ του Κάρλος Καρσέδο με στόχο την αγωνιστική… εκτόξευση!

Οι Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόβ βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη (για άλλη μία φορά), φέρνουν στην ομάδα της επαρχίας μας ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι βάση του βιογραφικού που κουβαλούν θα μπορούσαν να ανεβάσουν “σκαλοπάτια” την Πάφος FC στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Η αρχή έγινε με τον νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Νταβό, για να έρθει η δεύτερη επίσημη ανακοίνωση μεταγραφικής κίνησης προ λίγου, με τον Κροάτη Petar Bockaj να γίνεται και επίσημα “Παφίτης” (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράζεται η ιστοσελίδα μας μαζί σας, στις επόμενες ημέρες ποδοσφαιριστές της Πάφου αναμένεται να γίνουν εκτός απροόπτου άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Alef Manga (ΔΕΣ ΕΔΩ), Matias Melluso (ΔΕΣ ΕΔΩ) και Patrick Twumasi (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Η χρηματιστηριακή αξία όλων των πιο πάνω ποδοσφαιριστών (βάση του transfermarkt) είναι συνολικά πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί το χρήμα να μην συνοδεύεται πάντοτε με τις επιτυχίες ειδικότερα στον αθλητισμό, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφου κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εκπληρώσουν τον αρχικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από το να μετατρέψουν σε πρωταγωνίστρια την Πάφος FC στο Κυπριακό ποδόσφαιρο!