Παφίτικη παροικία η Εθνική Ανδρών Πετόσφαιρας- Πρώτη κλήση για Ευριπίδη Καλό

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοένα και περισσότεροι είναι οι Παφίτες πετοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου στους Άνδρες.

Για τις επόμενες δυο αναμετρήσεις με αντίπαλο την Ουγγαρία, στην Λευκωσία απόψε και στην Βουδαπέστη στη συνέχεια ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Νίκος Ζαλμάς, κάλεσε ακόμη έναν Παφίτη αθλητή, πέραν των ήδη τεσσάρων, τον 17χρονο Ευριπίδη Καλό.

Ήδη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετέχουν οι Παφίτες Νικόλας Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνος Σκορδής, Αντώνης Μαυρομμάτης, Οδυσσέας Σαββίδης και πλέον και ο πασαδόρος Ευριπίδης Καλός.

Οι διεθνείς μας που πήραν κλήση είναι οι ακόλουθοι: Oδυσσέας Σαββίδης (Ε.Ν.Π.), Νικόλας Χαραλαμπίδης (Νέα Σαλαμίνα), Κανάρης Παπάς (Ομόνοια), Ανδρέας Μπέης, (Αναγέννηση Δερ.) Μάριος Στρουγκάρεβιτς (VBCTLC Weiz), Κωνσταντίνος Σκορδής (Παφιακός), Δημήτρης Καρκίδης (Ε.Ν.Π)., Άγγελος Αλεξίου (Ομόνοια), Αντώνης Μαυρομμάτης (Ομόνοια), Μάριος Νικολάου (Νέα Σαλαμίνα), Ανδρέας Χριστοφόρου (Ανόρθωσις), Μιχαήλ Κανάρης (Ο.Π.Α.Θ. Περσέας), Ευριπίδης Καλός (Παφιακός), Φίλιππος Χρυσοστόμου (Λέοντας Λ.)

Διαβάστε σχετικά: Παφίτες οι 4 από τους 6 βασικούς διεθνείς μας στον αγώνα με τα Νησιά Φαρόε

Ο Kuutio Homes Παφιακός με ανακοίνωσή του συνεχάρη τον νεαρό αθλητή για την επιτυχία του και του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο βοηθός προπονητής της Εθνικής μας, Στέλιος Μασιάς είναι επίσης “Παφίτης”.