С днём рождения, президент, и спасибо!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Γενέθλια είχε χθες ο πρόεδρος της Πάφος FC και ένας εκ των δυο ισχυρών ανδρών της ιδιοκτησίας, Ρόμαν Ντουπόφ και όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές “έπεσαν βροχή”, όχι μόνο από την Πάφο αλλά από όλη την Κύπρο.

Ο κ. Ντουπόφ από την ημέρα που “έπιασε λιμάνι” στην Πάφο μαζί με τον Σεργκέι Λομάκιν έδωσαν γη και ύδωρ για να μετατρέψουν την ομάδα της επαρχίας μας σε πρωταγωνίστρια στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου και τα κατάφεραν.

Η Πάφος με τις σοβαρές επενδύσεις που έγιναν απο τους ιδιοκτήτες της αποτελεί πλέον πρώτυπο για το κυπριακό ποδόσφαιρο και το μόνο που μένει είναι να εξασφαλιστεί μια θέση στην Ευρώπη ή ακόμη καλύτερα ένας πολυπόθητος τίτλος πρωταθλήματος ή κυπέλλου.

Ήδη μετά την πρόσληψη του προπονητή και του προπονητικού επιτελείου η ομάδα προγραμματισμού “τρέχει” κανονικά το πλάνο της και στόχος δεν είναι τίποτα λιγότερο από την ουσιαστική και ποιοτική ενίσχυση με ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν περισσότερο να δώσουν και όχι να πάρουν από την ομάδα.

Ο Ρόμαν Ντουπόφ γιόρταζε χθες τα γενέθλιά του αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι το δώρο δεν θα το λάβει αυτός αλλά η Πάφος η οποία σίγουρα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα είναι και πρωταγωνίστρια και θα καταφέρει να υλοποιήσει τους πιο πάνω στόχους.

С днём рождения, президент, и спасибо!