Πένθος στον Κυπριακό Αθλητισμό… Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς

Από: Γιώργος Γεωργίου

Aνείπωτη θλίψη επικρατεί στον χώρο του Κυπριακού Αθλητισμού καθώς έφυγε από την ζωή ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Δρ. Μιχάλης Κρασιάς.

Διαβάστε την σχετική ανάρτηση του ΚΟΑ:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Μιχάλη Κρασιά.

Υπηρέτησε τον αθλητισμό σε όλη του τη ζωή, αρχικά ως αθλητής (στην πετόσφαιρα και στον στίβο) και ως προπονητής (στην χειροσφαίριση) και στη συνέχεια από διάφορα πόστα. Διετέλεσε μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Πρόεδρος του Αθλητικού Πανεπιστημιακού Ομίλου Κύπρου, Τεχνικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομιακής Αρχής Κύπρου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Δρομώνων Ίππων Κύπρου, καθώς επίσης Πρόεδρος Οργανωτικών Επιτροπών Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Κρασιά, καθώς και στην ΚΟΠΕ και στην ΚΟΠΑ.

Αιωνία σου η μνήμη Πρόεδρε.