Ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει Νορβηγίας η Εθνική μας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας Όσλο βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών. Την Τρίτη, στις 21:45 θα αγωνιστεί στο Στάδιο Ullevaal με τη Νορβηγία σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2024.

Σήμερα στις 19:00 η Κύπρος θα προπονηθεί στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση ενώ θα προηγηθεί στις 18:30 η Συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας μας Τιμούρ Κετσπάγια. 

Σε σχέση με τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τη Γεωργία, δεν υπολογίζεται ο Ανδρέας Καρώ λόγω τραυματισμού. Επιπλέον επιλογή αποτελεί ο Νικόλας Ιωάννου που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από τον αγώνα με την Σκωτία. 

Ο αγώνας Νορβηγία – Κύπρος θα γίνει την Τρίτη στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ. 

Παρά τη σωματική και ψυχολογικη κούραση της ομάδας μας από τη μεγάλη προσπάθεια του περασμένου Σαββάτου που δεν είχε το ανάλογο αποτέλεσμα, όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν ότι μπορούμε να έχουμε κέρδος από τον αυριανό αγώνα, παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει.

Στον τελευταίο αγώνα μιας πολύ δύσκολης και απαιτητικής ποδοσφαιρικής περιόδου, οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, εξαντλώντας τα περιθώρα για πετυχημένο αποτέλεσμα.