Ποδοσφαιρική αναμέτρηση Cap St Georges και KPMG-JPB με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Από: Μαρίνα Σταύρου

Φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στην νεοσύστατη ομάδα Cap St Georges Hotel and Resort και τη μικτή ομάδα των εταιρειών KPMG Πάφου και JPB διεξήχθη σήμερα το πρωί στις ολοκαίνουργιες αθλητικές εγκαταστάσεις του τουριστικού θερέτρου στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. 

Σκοπός της αναμέτρησης για την οποία τα στελέχη και το προσωπικό των τριών  οργανισμών φόρεσαν τα αθλητικά τους ήταν  να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα δοθεί για κοινωφελή σκοπό. 

Για την Ιστορία να αναφερθεί πως οι γηπεδούχοι οι οποίοι αγωνίστηκαν με άσπρες στολές και με προπονητή τον Πάμπο Σαββιά αλλα και με προσωπικό αποκλειστικά του Cap St Georges, αν και έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι, κατάφεραν να επικρατήσουν με σκορ 7-4 της ομάδας των KPMG & JPB. 

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισαν οι νικητές, ποσό €3000 θα δοθεί για κοινωφελή σκοπό. 

Στόχος των συντελεστών είναι τέτοιου είδους συναντήσεις  να καταστούν θεσμός και μελλοντικά να ενισχυθούν από περαιτέρω συμμετοχές ομάδων και οργανισμών.

Αυτή η όμορφη  και συνάμα αλτουιστική δράση εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των δράσεων των πιο πάνω εταιρειών για την εταιρική κοινωνική ευθύνη.