Νέο ΔΣ στον Παφιακό με πρόεδρο τον Άνθιμο Οικονομίδη

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Παρασκευής (16/06/2023) στην Παλιά Ηλεκτρική Πάφου η ετήσια Γενική Συνέλευση του Παφιακού Αθλητικού Συλλόγου. Στη Γενική Συνέλευση η οποία είχε και εκλογικό χαρακτήρα εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παφιακού με επικεφαλής τον Άνθιμο Οικονομίδη.

Ο προεδρεύοντας της διαδικασίας, Γιώργος Κυριακίδης, παρουσίασε την μοναδική πρόταση η οποία είχε κατατεθεί ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης, ως ορίζει το καταστατικό και το Σώμα ενέκρινε το νέο ΔΣ.

Στα πλαίσια των εργασιών της ΓΣ ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου, Δρ Αντώνης Οικονομίδης έκανε απολογισμό των πεπραγμένων εως σήμερα και διαβεβαίωσε τα μέλη του σωματείου ότι ο ίδιος συνηδειτά παραμένει στο ΔΣ του Παφιακού από μια διαφορετική θέση στηρίζοντας έτσι την νέα γενιά στελεχών του Συλλόγου στην επόμενη μέρα. Θέλω να διαβεβαιώσω άπαντες, είπε, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει τα ηνία δίχως το σωματείο να έχει χρέη και αυτό είναι πολύ σημαντικό ειδικά στις μέρες μας.

Στη Γενική Συνέλευση κατατέθηκε και η οικονομική κατάσταση του Παφιακού για την ανασκοπείσα περίοδο Μάϊος 2022-Μάιος 2023 από τον εκπρόσωπο της εταιρείας KPMG.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής του νέου ΔΣ και μετά τον λόγο πήρε ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού, Άνθιμος Οικονομίδης, ο οποίος αναμένεται με την πρώτη συνεδρίαση, όπως ορίζεται από το καταστατικό, να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου όταν το ΔΣ θα καταρτιστεί σε σώμα.

Ο κ. Οικονομίδης ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας πως “Ο Παφιακος είναι πάνω απ όλα”. Το νέο Συμβούλιο, είπε, θα αναλωσει όλες του τις δυνάμεις για να κερδίσει ξανά ο Παφιακος τίτλους όπως αρμόζει στην ιστορία του. Είμαστε μια δυναμική ομάδα, έμπειρων και ενθουσιασμένων ανθρώπων που υποσχόμαστε θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να οδηγήσουμε εκ νέου τον Παφιακό στην κορυφή. Το νέο ΔΣ, είπε, ο Άνθιμος Οικονομίδης, θα στηρίξει τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο τμήμα του Παφιακού ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στις Ακαδημίες του Παφιακού η οποία, όπως και στο παρελθόν, θα συνεχίσουν να είναι πραγματικό φυτώριο για την ομάδα.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Καλός, επικεφαλής της Ακαδημίας του Παφιακού. Ο κ. Καλός αναφέρθηκε στα επιτεύματα της Ακαδημίας την περίοδο που ανασκοπούμε λέγοντας πως ο αριθμός των παιδιών χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται και αυτό είναι μια απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Έχουμε πολλά σχέδια, όνειρα και φιλοδοξίας, πρόσθεσε μεταξύ των οποίων να αξιοποιήσουμε και την Τεχνολογία στο έπακρον για να έχουμε μια ακόμη καλύτερη επικοινωνία παιδιών, γονιών και Ακαδημίας. Ο κ. Καλός μίλησε για τα “καλοκαιρινά σχολεία” του Παφιαακού λέγοντας πως χρόνο με τον χρόνο θα γίνονται ολοένα και καλύτερα με την παρουσία και προπονητών από το εξωτερικό.

Τα νέα μέλη του ΔΣ του Παφιακού είναι τα ακόλουθα: Άνθιμος Οικονομίδης, Κυριάκος Σωκράτους, Αντώνης Οικονομίδης, Γιώργος Κανικλίδης, Στέλιος Μιχαήλ, Δημήτρης Χρίστου, Λάμπρος Φυλακτού, Ανδρέας Καλός, Χαράλαμπος Δημοσθένους, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Μάριος Ιγνατίου, Ζήνωνας Χρυσάνθου, Άγγελος Οικονομίδης και Κλεάνθης Σκορδής.