Άνθιμος Οικονομίδης με 15μελες συνδυασμό για τα διοικητικά του Παφιακού!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Παφιακού ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της επαρχίας μας ότι ενδιαφέρον για να αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας επέδειξε συνδυασμός 15 μελών με επικεφαλής τον Άνθιμο Οικονομίδη.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Παφιακού:

❗ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ❗

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παφιακού το οποίο συνεδρίασε χθες βράδυ για τελευταία φορά πριν την επικείμενη Γενική Εκλογική Συνέλευση της προσεχούς Παρασκευής 16 Ιουνίου 2023 ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι βάσει της προκήρυξης για τη εκλογή του νέου ΔΣ η οποία έχει εκπνεύσει χθες Τρίτη 13/06/2023 στις 18:00 (72 ώρες πριν τη Γενική Συνέλευση) έχει κατατεθεί ενώπιόν του μόνο μια πρόταση ενδιαφέροντος. Η πρόταση αυτή αφορά πλήρη συνδυασμό 15 μελών με επικεφαλής τον πρώην αρχηγό της ομάδας μας, κ. Άνθιμο Οικονομίδη.

Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τον συνδυασμό Οικονομίδη είναι οι ακόλουθοι: Κυριάκος Σωκράτους, Αντώνης Οικονομίδης, Γιώργος Κανικλίδης, Στέλιος Μιχαήλ, Δημήτρης Χρίστου, Λάμπρος Φυλακτού, Ανδρέας Καλός, Χαράλαμπος Δημοσθένους, Δημήτρης Δημητρίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μάριος Ιγνατίου, Ζήνωνας Χρυσάνθου, Άγγελος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή και Κλεάνθης Σκορδής.