Στην Πάφο η Ann Kerr μητέρα του προπονητή των Warriors και 9 φορές πρωταθλητή NBA

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στην Πάφο για τις ανάγκες της εγκαθίδρυσης του περιφερειακού δικτύου Πόλεων και Πανεπιστημίων από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τον Λίβανο και την Παλαιστίνη βρίσκεται η μητέρα του εννέα φορές πρωταθλητή του NBA Steve Kerr, Ann.

Η Ann Kerr η οποία είναι συγγραφέας και στο παρελθόν διετέλεσε καθηγήτρια Αγγλικών και Επικοινωνίας σε διάφορα Πανεπιστήμια στο Λίβανο και στο Κάιρο ήρθε στην Κύπρο για τις ανάγκες της εγκαθίδρυσης του δικτύου και την κατάθεση του θεμέλιου λίθου του AUB από τον ΠτΔ, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Η μητέρα του πολυνίκη προπονητή είναι ιδιαίτερα γνωστή παγκοσμίως και κυρίως στις ΗΠΑ τόσο για το συγγραφικό της έργο όσο και για το ότι είναι η μητέρα του head coach των “Πολεμιστών”.

Σήμερα όταν έγινε αντιληπτή μετά που τη σύστησε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στον ΠτΔ στο πλαίσιο της εκδήλωσης δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί της.

Ο γιος της Ann, Steve είναι ο εν ενεργεία προπονητής των Golden State Warriors και έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα ως προπονητής με την ομάδα του Στέφεν Κάρι.

Ως καλαθοσφαιριστής κέρδισε πέντε χρυσά δακτυλίδια πρωταθλήματος τρία μαζί με τους Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν, Ντένις Ρόντμαν και την παρέα τους και δυο με τους San Antonio Spurs και τους Hall of Famers David Robinson και Tim Duncan.

Ο Στηβ Κερ στην πρόσφατη προβολή της σειράς του Netflix “The last dance” είχε πολλά να πει και σίγουρα ενδιαφέροντα για τον 6ο τίτλο του Μαϊκλ Τζόρνταν που ήταν και το δεύτερο three pit.