ΠτΔ: “Η Πάφος FC θα μείνει σπίτι της” Εντυπωσιασμένος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Από: Μαρίνα Σταύρου

Την πεποίθηση ότι η Πάφος FC δεν πρόκειται να φύγει απο το σπίτι της στην νέα ποδοσφαιρική χρόνια εξέφρασε με δηλώσεις του ο ΠτΔ Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

Ερωτηθείς ο κ. Χριστοδουλίδης αν η ομάδα θα αγωνίζεται στην έδρα της του χρόνου ανέφερε πως αυτός είναι ο στόχος και οι λύσεις που επεξεργαζονται είναι να εξυπηρετούνται και οι ανάγκες της Πάφου και των αθλητών του στίβου.

Ταυτόχρονα ο ΠτΔ ανέφερε ότι η επιχειρηματική πρόταση των ιδιοκτητών της Πάφου για αξιοποίηση του Στέλιος Κυριακίδης είναι μια πολύ σοβαρή πρόταση αξίας €30 εκ. η οποία βεβαίως και τυγχάνει μελέτης.

Τέλος αναφερόμενος στο νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο “Νασος Κωνσταντίνου” ο Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε εντυπωσιαμενος από τις εγκαταστάσεις οι οποίες όπως είπε ξεπερνούν σε σχεδιασμό και εκτέλεση τα δεδομένα της Κύπρου.

Ο Πρόεδρος ξεναγήθηκε στα γήπεδα της ομάδας, τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο και τους υπόλοιπους χώρους από τον πρόεδρο της Πάφου FC Ρόμαν Ντουποφ.

Το παρόν του έδωσε και ο Σεργκει Λομακιν ιδιοκτήτης της ομάδας καθώς και ο κύριος χορηγός της Πάφου, Γιώργος Ιωάννου (Korantina Homes).