Μαμαντού Κανέ: “Πάφος FC η οικογένεια μου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση του στα social media ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Μαμαντού Κανέ έκανε τον απολογισμό του για την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και για ακόμη μία φορά δεν έκρυψε την αγάπη του για την ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα.

Διαβάστε όσα ανάρτησε:

“Παρότι δεν πετύχαμε τους στόχους μας, θέλω να συγχαρώ τον καθένα από εσάς (συμπαίκτες) για την αφοσίωση, την επιμονή και την σκληρή δουλειά σας όλη τη σεζόν. Το πάθος σας, η πίστη σας και το ομαδικό σας πνεύμα. Είτε ήταν στο γήπεδο, είτε στο γυμναστήριο είτε στον στίβο, δώσατε το καλύτερο σας ευατό.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους σπουδαίους προπονητές και το επιτελείο τους. Η τεχνογνωσία, η ακλόνητη υποστήριξη και η αφοσίωσε σας ήταν ζωτικής σημασίας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους, τις οικογένειες και τους φίλους μας που ήταν μαζί μας σε κάθε βήμα αυτής της αθλητικής περιπέτειας. Η παρουσία σας, η ενθάρρυνση και η αμέριστη υποστήριξη σας μας έδωσαν την δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ακόμα κι όταν οι προκλήσεις έμοιαζαν ανυπέρβλητες.
Τέλος, θέλω να εκφράσω την εκτίμηση μου στους αντιπάλους μας. Υπήρξατε άξιοι ανταγωνιστές, ωθώντας μας να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε συνάντηση. Πάφος FC η οικογένεια μου”.