4η στροφή σήμερα στο Pafilia Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Πάφου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Συνεχίζεται σήμερα η 4η Αγωνιστική για το Pafilia Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας Πάφου, με δυο αγώνες να διεξάγονται σήμερα και ο 3ος αγώνας να γίνεται αύριο Τετάρτη.

Σήμερα Τρίτη 30/5 στις 18:30 αγωνίζεται η ομάδα Untouchaballs με την ομάδα του Α.Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου, με τις 2 ομάδες να ψάχνουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στο Final4.

Στη συνέχεια στο 2ο αγώνα της ημέρας θα αναμετρηθεί η ομάδα της FA Island Blue, θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, με την ομάδα της Πόλις που ψάχνει την πρώτη της νίκη στο Τουρνουά.

Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 19:00 όπου θα αναμετρηθούν οι ομάδες της Pafilia και Αίαντα με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για τους δικούς τις λόγους η κάθε μία. Η Pafilia για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης ενώ ο Αίαντας για να συνεχίσει το αήττητο στη διοργάνωση.

Δείτε πιο κάτω αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης Αγωνιστικής του Pafilia Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Πάφου.

Τρίτη 30/5

18:30 – Untouchaballs vs Α.Σ Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου

20:30 – FA Island Blue vs Πόλις

Τετάρτη 31/5

19:00 – Pafilia vs Αίαντας

Πλατινένιος Χορηγός του τουρνουά είναι η εταιρεία Pafilia, χορηγός η εταιρεία Arabica ενώ στηρίζουν τα φυσικοθεραπευτήρια Σωτήρης Μακρής και Ιάκωβος Διογένους. Χορηγός επικοινωνίας είναι το AthlitikaPress ενώ η όλη διοργάνωση κάτω από την εποπτεία του σωματείου ΑΠΟΠ.