Γιώργος Χριστοδούλου (Άρης Λεμεσού) στο AthlitikaPress: “Γράψαμε ιστορία..”.

Από: Γιώργος Γεωργίου

“Μεθυσμένη πολιτεία” είναι από χθες η Λεμεσός, καθώς ο Άρης Λεμεσού είναι και μαθηματικά ο νέος πρωταθλητής Κύπρου.

Οι “πράσινοι” πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή πορεία με προπονητή τον Aleksey Shpilevsky έφθασαν στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Για να συμβεί αυτό πέραν των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, υπάρχουν και αρκετοί “αφανείς ήρωες”. Ένας εξ αυτών και ο ΠΑΦΙΤΗΣ αναλυτής ποδοσφαιρού της ομάδας Γιώργος Χριστοδούλου.

Η Γιώργος με μεγάλη χαρά μοιράστηκε τα συναισθήματα του στην ιστοσελίδα μας λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

-Είσαστε πλέον πρωταθλητές. Το πίστευες πηγαίνοντας στον Άρη ότι θα ζήσεις τέτοιες στιγμές;

“Όταν ο Άρης επέστρεψε στα “σαλόνια” του Κυπριακού ποδοσφαίρου δημιουργήθηκε ένα μεγάλο “project” αρκετών χρόνων από την διοίκηση, το οποίο ήταν πολύ ελκυστικό για εμένα. Αυτό με κέρδισε σαν άνθρωπο και ήρθα εδώ από την Πάφος FC την οποία και σέβομαι, καθώς απ’ εκεί ξεκίνησα την καριέρα μου. Ήμουν πεπεισμένος ότι κάτι καλό θα καταφέρναμε. Στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα πήραμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό μας έδωσε “φτερά” να κοιτάξουμε ακόμη πιο ψηλά και φέτος ήρθε το “ονειρο” που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

-Ποιο κατά την άποψη σου είναι το “μυστικό” της επιτυχίας της ομάδας σου;

“Η επιτυχία μας κατά την άποψη μου οφείλεται στις επιτυχημένες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν την επιτυχημένη φιλοσοφία του προπονητή μας Aleksey Shpilevsky, τον οποίο όλοι στο οικοδόμημα του Άρη πίστεψαν και εμπιστεύτηκαν μέχρι το τέλος. Τον εκτιμώ αφάνταστα. Επίσης η πολύ καλή προετοιμασία που είχαμε από τον γυμναστή της ομάδας μας Dr Papadopoulos, ο οποίος έδωσε τα απαιτούμενα εφόδια στους ποδοσφαιριστές μας να αντέξουν μέχρι το τέλος. Ταυτόχρονα όλα το staff έκανε εξαιρετική δουλειά για να φθάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τέλος, δεν γίνεται να μην αναφερθώ στην διοίκηση της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα μας”.

-Ποια στιγμή θα σου μείνει χαραγμένη στην μνήμη από την φετινή σεζόν;

“Η στιγμή που κατακτήσαμε και μαθηματικά τον τίτλο. Το πανηγυρίσαμε όλοι μαζί στην ομάδα. Μετά ακολούθησαν και οι πανηγυρισμοί με τους οπαδούς του Άρη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, καθώς γράψαμε ιστορία.”

-Που θα ήθελες να αφιερώσεις την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος;

” To πρωτάθλημα το αφιερώνω σε όλη μου την οικογένεια και συγκεκριμένα στον αδελφό μου Μάριο. Επίσης στην κοπέλα μου. Όλοι ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές. Εννοείται ο τίτλος είναι αφιερωμένος και στους φίλους του Άρη που περιμέναν τόσα χρόνια για μία μεγάλη επιτυχία.”