Αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπορεί μέχρι τα μέσα της σεζόν άπαντες να θεωρούσαν την Πάφος FC (και όχι άδικα) ανάμεσα στα φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο η κατάληξη της είναι βγαλμένη από τον χειρότερο εφιάλτη των φίλων της ομάδας.

Η φετινή πορεία των “γαλάζιων” από τον β’ γύρο και έπειτα είναι θλιβερή, καθώς από την πρώτη θέση που βρίσκονταν πλέον είναι εκτός στόχων στην 5η θέση και ενώ απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα έμεινε έξω από τον θεσμό του Κυπέλλου και ενώ θα μπορούσε βάση ρόστερ να φθάσει μέχρι τον τελικό του θεσμού και γιατί όχι να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Όσο κάποιοι κι αν προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο της ομάδας ότι η φετινή σεζόν είναι επιτυχημένη, εντούτοις η πικρή αλήθεια βάση των αποτελεσμάτων και των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν στους οπαδούς είναι ότι η Πάφος FC αδίκησε τον εαυτό της και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην τελευταία αγωνιστική η σεζόν θα θεωρείται ως αποτυχημένη.