Το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Νέων Κ-19 πήρε στην τελετή βραβεύσεων του ΠΑΣΠ ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Λύσανδρος Παπαστυλιανού.
Σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της μέχρι τώρας καριέρας του δίπλα του βρισκόταν και οι οικογένια του, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ποδοσφαιρική, καθώς τα δύο αδέλφια του Λύσανδρου ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μάλιστα διαπρέπουν.
Αρχικά, ο μεγαλύτερος αδελφός Μιχάλης (Παπαστυλιανού) στην φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με την φανέλα της Ομόνοιας 29ης Μαΐου. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, τα δικαιώματα του ανήκουν στον Άρη Λεμεσού και όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για το ταλέντο του αλλά και την μεγάλη προοπτική που έχει.
Τέλος, ο βενιαμίν της οικογένειας Πάρης (Παπαστυλιανού) αγωνίζεται στα τμήματα ακαδημιών της Πάφος FC και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ-15. Μάλιστα, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του καθώς σημείωσε 21 γκολ στην φετινή σεζόν!