Συμφωνία “μαμούθ” της Πάφος FC με την Korantina Homes με χορηγία εκατομμυρίων!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Χέρι-χέρι συνεχίζουν Pafos FC και Korantina Homes, καθώς ανάμεσα στις δύο μεριές έχει επέλθει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου χορηγίας για άλλα πέντε χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2028.

Η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα μέσα από την χορηγική αυτή συμφωνία θα λάβει σε βάθος χρόνου ποσό ρεκόρ ύψους εκατομμυρίων ευρώ!

Ταυτόχρονα, η Korantina Homes θα είναι ο πρώτος επίσημος χορηγός του νεοσύστατου Pafos Beach Soccer Club.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση της Πάφος FC:

Η Pafos FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ομάδα έχει συνάψει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου χορηγίας για άλλα 5 χρόνια με την Korantina Homes, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης στην Κύπρο. Η νέα Συμφωνία θα γίνει μια συμφωνία ρεκόρ για το κυπριακό ποδόσφαιρο που μπορεί γενικά να συγκεντρώσει πάνω από 5.675.000 ευρώ την αναφερόμενη περίοδο.

Επιπλέον, η Korantina Homes θα γίνει ο πρώτος επίσημος χορηγός του νεοσύστατου Pafos Beach Soccer Club, που θα ξεκινήσει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες, εκπροσωπώντας την Πάφο στο εγγύς μέλλον.

Αυτή η ανανέωση αποτελεί απόδειξη της επιτυχίας και του αμοιβαίου οφέλους της μακροχρόνιας συνεργασίας. Η συνεργασία μας είχε ως αποτέλεσμα σημαντική ανάπτυξη και αναγνώριση της επωνυμίας και για τα δύο μέρη, και είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε αυτή τη δυναμική.

Το νέο συμβόλαιο χορηγίας περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και διαφήμισης, καθώς και προγράμματα συμμετοχής της κοινότητας που θα επιδείξουν τη δέσμευση του οργανισμού προς τον λαό της Κύπρου. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί τους για να δημιουργήσουμε καινοτόμες καμπάνιες που προωθούν τη δέσμευση και ενθαρρύνουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα.

Ο Όμιλος θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή πίστη στην επιτυχή μελλοντική συνεργασία προς όφελος της περιοχής της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα, που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εθνική αθλητική βιομηχανία. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι win-win και για τα δύο μέρη, και μας τιμά να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια. Μαζί θα φτάσουμε στην κορυφή της Λίγκας και θα φέρουμε πολλές καλές στιγμές στην κοινότητά μας.

Ο πρόεδρος της Πάφου FC, Roman Dubov, σχολίασε τη συμφωνία:

«Η Korantina Homes είναι ο μακροχρόνιος συνεργάτης μας, έχουμε ένα κοινό όραμα προς όλες τις πιθανές κατευθύνσεις και μας βοηθά να προχωράμε από χρονιά σε χρονιά. Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα συμφωνία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει σημαντική αξία και για τα δύο μέρη και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα οδηγήσουν σε θετικές αλλαγές στην κοινότητα και θα κάνουν την περιοχή της Πάφου Ευρωπαϊκό Αθλητικό Ορόσημο στο εγγύς μέλλον. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε πρόσφατα δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τον σημαντικό αντίκτυπο και τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Γιώργος Ιωάννου, μακροχρόνιος παθιασμένος οπαδός και φίλος του Συλλόγου, που ήταν μαζί μας από την αρχή, στηρίζοντας και βοηθώντας μετά τη μέρα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Korantina Homes, Γιώργος Ιωάννου, σχολίασε τη Συμφωνία: «Στην Korantina Homes μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε, να αισθανθούμε και να μοιραστούμε τις φιλοδοξίες που έχει η Pafos FC και οι ιδιοκτήτες της. Αυτό είναι απόδειξη της ισχυρής σχέσης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια, και μας τιμά να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού. Το κοινό μας πάθος θα φέρει την Περιφέρεια Πάφου σε ένα άλλο επίπεδο που δεν έχει ξαναδεί».