Σπάει κάθε ρεκόρ η νέα συμφωνία της KORANTINA HOMES με την Πάφο FC- €6εκ. μέχρι το 2028

Από: Μαρίνα Σταύρου

Επέκταση της συμφωνίας ανάμεσα στην Πάφο FC και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας Korantina Homes ανακοίνωσε σήμερα η Πάφος.

Η συμφωνία θα έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2028 και από αυτή η Πάφος αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό που αγγίζει σχεδόν τα έξι εκατομμύρια ευρώ, συγκεκριμένα €5.675.000 όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία με χρονική διάρκεια τα πέντε έτη θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες που έχουν ποτέ ανακοινωθεί στην Κύπρο. Με τη συμφωνία αυτή η Πάφος θέτει ακόμη πιο γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια αφού η στήριξη από μια καθαρά κυπριακή εταιρεία και τον ιδιοκτήτη της Γιώργο Ιωάννου, πέραν από την ουσία που είναι η οικονομική ενίσχυση, στέλνουν και ένα ισχυρό μήνυμα για το που θέλει να φτάσει η Πάφος τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Επιπλέον, η Korantina Homes θα γίνει ο πρώτος επίσημος χορηγός της νεοσυσταθείσας ομάδας Pafos Beach Soccer Club, η οποία θα ξεκινήσει να συμμετέχει σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες, εκπροσωπώντας την Πάφο στο άμεσο μέλλον.

Η εταιρεία Korantina Homes η μεγαλύτερη σε ανάπτυξη γης εταιρεία στην Κύπρο αυτή τη στιγμή παρουσίασε φέτος τα έργα της, επένδυση που αγγίζει τα €400 εκ. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Η εταιρεία με δεσπόζουσα θέση στο Κυπριακό Επιχειρίν δείχνει τον δρόμο και στον Αθλητισμό αφού στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Cap St Georges Hotel & Resort έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο, με δυο μοντέρνα γήπεδα ποδοσφαίρου τελευταίας τεχνολογίας, γήπεδα μπάσκετ, πετόσφαιρας, paddle, τένις τοξοβολίας και πολλά άλλα που φέτος, πέραν του Παναθηναϊκού και της Χάποελ Μπεερ Σεβά, θα φιλοξενήσουν και ομάδες Παγκόσμιου βεληνεκούς που δεν ήρθαν ξανά στην Κύπρο για προετοιμασία.