Φοίνικας Αγ. Μαρίνας: “Κάποιων στόχος τους ή διαβάθμιση του σωματείου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας του στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ, ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς διαβαθμίζεται στο Αγροτικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Φοίνικα:

Τελικά μπορεί να μην τα καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία κάτι το οποίο για εμάς ήταν αναμενόμενο. Τα πολλά προβλήματα των τελευταίων χρόνων μας έδειχναν τον δρόμο για την διαβάθμιση. Ένα ιστορικό σωματείο που τα τελευταία 13 Χρόνια αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα τής ΚΟΠ. Για εμάς είναι άθλος το τι πετύχαμε στον αθλητισμό. Τα τελευταία 7-8 Χρόνια αναγκάστηκαμε σαν συμβούλιο να συντηρουμε το γήπεδο από μόνοι μας κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε κανένα σωματείο στην Κύπρο. Ένα γήπεδο το οποίο ήταν στολίδι στην επαρχία Πάφου και σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Ότι και να συνέβη εμείς σαν ΔΣ πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή στους ποδοσφαιριστές στον πρόεδρο και στα 4-5 άτομα που πάλεψαν μέχρι το τέλος για να κρατήσουν το σωματείο στην κατηγορία.

Η ευθύνη για την διαβάθμιση δεν ανήκει στους ποδοσφαιριστές ούτε στο ΔΣ, ανήκει σε κάποιους άλλους που ίσως ήταν και στόχος τους ή διαβάθμιση του σωματείου.