Ο «killer» της Πάφος FC Λύσανδρος Παπαστυλιανού μίλησε στο “AthlitikaPress”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στην φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση ο επιθετικός της Πάφος FC Λύσανδρος Παπαστυλιανού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τα 29 γκολ που σημείωσε στον θεσμό ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο.

Μετά την ολοκλήρωση του σημερινού αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, ο Λύσανδρος μίλησε αποκλειστικά στο “AthlitikaPress” για την φετινή σεζόν.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Για το πως βίωσε την φετινή σεζόν:

“Σίγουρα η φετινή σεζόν είναι μία από τις καλύτερες στην μέχρι τώρα καριέρα μου. Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα αλλά, για την ομάδα μου αλλά και γενικότερα για την ακαδημία της Πάφος FC που πίστεψαν σε εμάς και μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι ποδοσφαιριστές”.

Για τον αν βελτιώθηκε στην φετινή σεζόν ως ποδοσφαιριστής:

“Δεν βελτιώθηκα μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά και σαν άνθρωπος. Στην φετινή σεζόν έμαθα τι σημαίνει επαγγελματισμός και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

“Είναι τεράστια επιτυχία αυτό που καταφέραμε, καθώς είναι ο πρώτος μεγάλος τίτλος για την ακαδημία της Πάφου. Αυτό για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πάνω που θα μας βοηθήσει στο μέλλον”.

Για τα γκολ που σημείωσε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ:

“Χωρίς την βοήθεια της ομάδας μου εννοείται δεν θα μπορούσα να σκοράρω γκολ. Και γι’ αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου”.

Για τον επόμενο προσωπικό του στόχο:

“Εννοείται να αγωνιστώ για την πρώτη ομάδα και να καθιερωθώ εκεί”.